5 Kasım 2017 Pazar

ÇİĞ KÖFTE BAYİLİK ALMAK İSTİYORUM

Bir miktar paranız var bir iş fikrinde mi bulunmak istiyorsunuz? Çiğ köfte bayilik ile alakalı detaylı bilgi mi öğrenmek istiyorsunuz. Çok az maliyet ile uygulanabilecek en kârlı girişimler nelerdir?  Eğer aklınızdan bu tür soruları düşünüyorsanız size biraz yardımcı olmaya çalışacağım.

Çiğ köfte bayilik alabilmek istiyorum

Şimdi bir girişimde bulunalım hem çok düşük maliyet ile açabilelim hem de beklentilerimizi karşılasın. Evet, aynı şeyi düşünüyoruz galiba bir çiğ köfte bayilik açarsak az maliyet ile kârlı bir girişimde bulunmuş oluruz. Peki ya her şey düşündüğümüz gibi gitmezse, ya iflas edersek , ya elimizdeki az olan  parayı da kaybedersek  gibi cümleler tabi ki aklımızı kurcalayacaktır bu yüzden yapacağımız işin içeriğini tam anlamda öğrenmemiz lazım olur .


  • Çiğ köfte bayilik nasıl açılır?   
  • Bayilik açmanın prosedürleri nelerdir?
  • Çiğ köfte bayilik açmak ile çiğ köfteci olmak arasındaki fark nelerdir?


Şimdi sizinde merak ettiğiniz bu soruları yanıtlama süreyi geldi:




ÇİĞ KÖFTE BAYİLİK NASIL AÇILIR?

Bayilik açmanın 2 yolu var:

ÇİĞ KÖFTE BAYİLİK AÇMANIN 1.YOLU:

Kendi başımıza dükkan, tasarım, mamüller, izinler vs lüzumen bütün lüzumsinimleri karşılayarak ki bunları gerçekleştirme aslında çok zAhmet lüzumtirecek bir şey zira siz bunları yapar iken tek başınıza yetişemediğinizi hissedeceksiniz. Çok çok çaba sarf edip çok az yol aldığınızı görmek çok iyi bir şey sayılmaz.

ÇİĞ KÖFTE BAYİLİK AÇMANIN 2.YOLU:

Çiğköfteci açmanın diğer bir yolu ise FRANCHİSE çiğ köfte bayilik veren firmalar ile çalışmak. Bu sistemde çiğ köfte bayilik alarak hem var olan bir marka başlarsınız hem de çoğu masraf ve  büyük zahmetten kurtulmuş olursunuz. Şimdi dilerseniz bu düzenin üstünlüklerini ve çiğ köfte bayilik açmanın üstünlüklerine bakalım.

PEKİ NEDEN BAYİLİK?

Ben çiğ köftemi şahsım yapar satarım diyenler olacaktır elbet ama dilerseniz çiğ köfte bayilik franchise almanın üstünlüklarına bir göz atalım.

Genel olarak bahsedecek olacak olursak yapacağımız iş çiğköftecilik. Mesela çiğköftenin vazgeçilmez malzemesinden isot, siz bunu alsanız, alacağınız oran 30-40 kilo seviyesi yani çok sınırlı bir oran. Buda isot satıcılarının size pahalıya satması demek; ama franchising  bayilikte, firma isotu 1-2 ton alıp toptan indirimden faydalanacaktır. Bunun gibi diğer malzemelerde aynı namacıyladen ötürü maliyeti çok aza indirecektir. Verdiğimiz numune yalnızca ürünün yapımıyla alakalı maliyetin düşük olmasıydı şimdi konumuzun içersinde de franchise bayilikten bahsederek diğer üstünlüklı yönlerini ele alacağız.

SERTİFİKALAR   

Biliyorsunuz bir işletme açarken birtakım izinler ve bulundurulması lüzumen sertifikalar olması lüzum. Mesela besin sektöründeki en mühim şey “HELAL SERTİFİKASI” dır ve dahası ustalık belgesi, işletme kayıt belgesi, ISO 22000-Besin güvenliği sertifikası gibi sertifika ve belgeler bulundurmak lazım olur. Şimdi siz bunları tek tek elde etmek yerine tekrar Francihe çiğköfte bayilik açarsanız bu belgeleri hem de üzerine aldığınız bayiliğin “Marka tescil belgesi” ve firmanın Besin mühendisi personel belgesini de edinmiş olursunuz.

LEZZET

Bayinizi etkileyecek en mühim faktör bence lezzet. Sonuçta çiğköfte satıyoruz ve bu bir yiyecek. Şimdi burada Franchise çiğ köfte bayilik ile iş yaparsak yada gerçekleştirme istiyorsak firmamızı iyi seçmemiz lüzum. Çok iyi tetkik yapıp piyasadaki en lezzetli çiğ köfte yapan firmayı bulmanız lüzum. Sakın ola hitap edeceğiniz kesimi de unutmamalısınız ve buna göre hareket edin .Mesela müşterileriniz arasında kaloriye ilgi edenler olacak bunun amacıyla tedarikçinizi araştırırken ince lavaş gibi detayları sormayı unutmamalısınız .

Eğer aslında lezzet konusu ile alakalı iyi bir seçim yaparsanız insanları işletmenize daha doğrusu çiğköftenize bağımlı duruma getirebilirsiniz.

TEMİZLİK VE ELEMAN

Bütün işletmelerin ortak mühim kriterleridir. Açacağınız çiğköfte bayisi hem temizlik hem de personel yönünden insanların gönlüne girerse inanın bu sizin kârınızı katlayacaktır. Öyle yerler kirli, yeni gelen müşterinin masası temizlenmemiş, eleman bir dürümü 15 dakikada verirse kusura bakmayın kimse o bölgeye tekrar gelmek istemez. 2 liraya da satsanız dürümü bu işi başaramazsınız.

 LOKASYON

 Ticaret yapıyoruz, insanlara hitap ediyoruz; insan yoksa parada yok. Açtığımız çiğköfte bayisi öyle bir konumda olmalı ki  duruma göre bir ana cadde üzeri, yüksek kontenjanlı okul yakınlarında ya da kalabalık geçiş güzergahları üstünde olmalı. Eğer işe bir Franchise çiğköfte bayisi açarak girecekseniz firmalar bu konuta eminim ki sizlere yardımcı olacaktır. Uygun bölgeler önerip ya da bulduğumuz konumun üstünlüklı olup olmadığı ile alakalı araştırma yapacaklardır. Bunun neticesinde daha emin ve kararlı bir şekilde çiğköfte bayinizi açabilirsiniz.

TASARIM

Her işi ehline bırakmak lüzum demiş büyükler.  Kendiniz çiğ köfte bayisi açacaksanız standart masa sandalyeden uzaklaşmanız lüzum. Bir tasarımcı tutup dükkânın tasarımını yaptırmanız lüzum. Şimdi diyecekseniz tasarımcı tutmak maliyetli olmaz mı, yapacak bir şey yok bugünümüzde insanlar elit, konforlu mekanlara rağbet gösteriyor. Eğer Franchise çiğköfte sistemi ile işe girerseniz tasarımcı maliyetiniz de ortadan kalkmış olacak. Firmanızın kesinlikle tasarımcı ile beraber meydana getirdiği bir konsepti olacaktır. Size bu konuta lüzumecek tasarım yardımını şirketiniz karşılayacaktır.

TEDARİK

Şimdi söylediğim her şeyi unutun franchising’i onu bunu. Her şeyi siz yapıyorsunuz dükkân buldunuz kiraladınız tasarımını yaptınız lüzumlu izin, belge, sertifika her şeyi ayarladınız. Bunlar geçici sıkıntılardı ve bitti ama düşünün her gün ne olursa olsun çiğköfte yoğurduğunuzu, her gün taze sebze bulmak olası mü maliyeti kurtaracak şekilde? Bence çok zor bu yüzden yazımızda sıksık Franchise yolu ile çiğ köfte bayilik açma içeriğine değindim. Franchise çiğ köfte bayilikte tedarik sıkıntınız olmadan her gün taze sebze ve çiğköfte ile müşterilerinize hitap edebileceksiniz. Sanırım sizde benim gibi düşünüyorsunuz.

Sonuç olarak gerçekleştireceğiniz iş ne olursa olsun çok tetkik yaparak girmelisiniz müşteri potansiyelinizi iyi ölçmeniz lüzum ve unutmamalısınız Franchise çiğ köfte bayilik ile girerseniz arkanızda sizi destekleyen büyük bir firma olacak sakın korkmayın.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci https://www.yetishaberci.com/ankara-isitme-cihazlari-ve-tipleri/