5 Kasım 2017 Pazar

ÇİĞ KÖFTE BAYİLİĞİ AÇMAK MANTIKLI MI?

Son dönemlerde sık tercih edilenler arasına çok kısa bir zamanda yerleşti çiğ köfte. Yiyecek olarak tüketmenin yanı sıra ise kazanca dönüştürmek de olası bu işi. Eğer bir çiğ köfte bayiliği açmak istiyorsak iyi bir ifrmadan bayilik satın almamız lazım.

Peki Çiğ Köfte Bayiliği Satın Almak İçin Ne Yapmamız Gerekiyor?

Öncelik ile hangi çiğ köfte bayiliğini satın alabilmek istediğimize karar vermeliyiz. Daha sonra marka sahipleri ile iletişime geçerek bayiliği satın alabiliriz. Çiğ köfte bayiliği alabilmek mantıklımı

Bayilik Satın Almak İçin Gereken Maliyet

Öncelik ile markanın bu iş amacıyla belirlediği fiyatı temin etmek gerek. Bunun içinde  markayla iletişime geçerek öğrenebilirsiniz, ama fiyatı ben söyleyim aşağı yukarı olarak 5000-10000 TL arası bir maliyet ile karşılanabilir. Daha sonra bu işi yapacak elemanlara ihtiyaç olabilir. Ufak bir iş ilanı ile halledebilirisiniz. Elemanlar dürüm ve paketleme yapabilen kabiliyete sahip olmalıdır. Eğer bu kabiliyete sahip değilse birkaç gün içerisinde öğrenecek zekaya sahip olmalıdır.  Elemanlar da tamamlandığına göre bundan sonra dükkanımızı açabiliriz. Ama bir dakika çiğ köfte olmadan dükkanı nasıl açacağız?

Evet telaş yapmaya lüzum yok ! Marka çiğ köfte bayiliği satın aldığımızı da unutmayalım. Markayla iletişime geçerek satışlara göre belli Aralıklarla markadan çiğ köfteyi  temin edebiliriz.

Çiğ Köfte Dükkanı Kar Sağlar Mı?

Gerekli olan bu şartları sağladıktan sonra işlek bir yerde dükkana sahip iseniz kira sorunu de olmayacağı amacıyla ektra kazanç ile yola başlayabilirsiniz. Dürüm başına geliri hesaba katıldığında çok kar edilemeyeceği düşünülse de belli oranda satıldığında kar seviyesi sağlanmış olur.

Bu halde çiğ köfte bayiliği alabilmek mantıklı görünmektedir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci

Ankara İşitme Cihazları ve Tipleri - Yetiş Haberci https://www.yetishaberci.com/ankara-isitme-cihazlari-ve-tipleri/